Måndag morgon och helgens havsöringCup känns verkligen i kroppen. Andreas sa till mig tidigare att jag redan har fått min årliga kvot av havsöring och ta mig tusan och gud bevare mig han kanske har rätt. helgens havsöringsfiske var otroligt svårt och krävande, man fick verkligen slita för sin fisk (gäller inte våra duktiga fiskebröder från danmark förstås). På lördagen fiskade jag med ett gäng från Forshagas Sportfiske Akademin (mycket trevligt) men tyvärr kände jag inte ett liv men grabbarna hade lite känning på fisk. Söndagen åkte jag med Johan A till norra ön och där lyckades jag till slut landa en 45:a som fick gå på retur. Efter detta inte en dragning eller bottennapp.

Men som vanligt en mycket trevlig tävling och som alltid roligt att träffa ”gamla” bekanta. Totalt var vi 99 tävlande denna helg.

Ett stort grattis vill jag säga till Rasmus Bovberg Jensen och hans lag Team Måruds Lystfiskeförening som vann i stort sett allt denna helg. Är det något danskarna kan så är det havsöringsfiske,så det är bara att lyfta på hatten.