Jaha då var det klart för denna gång. För min egen del så var det nog den tuffaste Havsöringträffen. Kände inte ett nafs eller dragning under två dagar. Det kom upp en hel del fisk även här på södra delen av Öland men mycket smått. Men som Andreas sa. Jag och Seppo har jobbar hårt med att leta fram platser där öringen INTE finns. He,he så sant så sant. I övrigt en mycket trevlig träff med höjdpunkterna under lördagskvällen på Bo Pensionat. Pelle Klippinge pratade och visade bilder om havsöringsfiske och jugarmiddagen senare på lördagskvällen. Längtar redan till 2013:års havsöringträff.

Här kommer resultatet för Havsöringträff 2013

Helgens tävling är avklarad. Under ganska tuffa förhållanden med vind och regn landades till slut tre godkända öringar in. Lasse Karlsson tog under söndagen upp en öring på 53,5cm och 1728g och vann därmed andrapriset. Resultatet blev med det att Alexander Marelius vann på 2151g, Lasse Karlsson kom tvåa på 1785g och Hans Hehner kom på tredje plats på 1568g. Med detta kommer alltså Alexander fram till nästa år tävling kunna pryda väggen där hemma med tävlingens snygga vandringspris.
Bara att lyfta på hatten till dessa duktiga fiskare från Borgholm här på Öland. Och jag får hänga tillbaka på väggen den gamla tavlan igen och vänta i ett år, men då mina damer och herrar, men då minsann.