Står utanför huset och väntar på att Niclas ska landa. Pelle Klippinge har informerat oss om att isen håller. Äntligen så kan vi åka till Kråkelund och pimpla abborre.. Har väntat på detta i över ett år måste jag säga. Trodde jag skulle få åka själv denna lördag men min gode vän Niclas Solberg ringde mig och sa att han vill följa med. Härligt att ha vänner med på första pimpelturen. Väl framme så såg vi ett antal havsörnar plus en häger, bevare mig väl, dessa börjar bli ett problem ska du veta. Nåja! så var fisket segt denna dag men några ”knakare” + en gäddsnipa lyckades vi landa i alla fall. En större gädda tog min Rappala balans. Här kommer även en liten filmsnutt där Niclas landat en Knakare. Vi fick ett knappa femtiotal borrar tillsammans men extremt trögfiskat var det när det gäller knakare. En härlig dag i goda vänners lag måste jag säga….