Idag den 26/11 hade vi gäddfisketävling mellan Öland Trolling & Sportfiskeklubb och vår klubb Alvets Sportfiskeklubb. Kalmar Sportfiskeklubb ville vara med men det kom ingen från deras klubb (fegade väl ur när det kom till kritan). Detta var en mycket trevlig tävling där den längsta gäddan var vinnarfisken. Vi som tävlade från Alvets var Patrik Rixman, Sten Forsber, Martin Westberg och jag. Hur gick det? Tja Patrik tappade troligen vinnardfisken efter att vi fotat den från alla håll och kanter och skulle sedan mäta denna fina gädda så vips slant den ner i plurret och drog som en avlöning. Ett hett tips är att mät först och fota sedan.

Tack vare denna fadäs så vann Ölands Trolling tävlingen. Hur det gick för mig. Tja jag känner mig nöjd med fyra fångade gäddor varav den längsta på 82cm

Vi på Alvets Sportfiskeklubb säger ett stort Grattis till Ölands Trolling och Sportfiskeklubb och till en mycket trevlig och välorganiserad tävling. Dessa grabbar kan sin sak det är ett som är säkert.