Idag hade jag tanken att fiska på östra sidan av ön men så körde jag fast bilen, hör och häpna i en snödriva på vägen ner till sjön och troligen den enda på hela ön. Jag satt fast så hårt att det tog nästa två timmar att skotta loss bilen som hängde på snön.Spaden hade jag givetvis plockat bort från bilen några dagar före, så jag fick gå en kilometer för att få låna en. Nåja när jag väl fick loss bilen och kom ner så visade det sig att vattnet var så skitigt att det var lönlöst att ens prova. Vad göra jo jag åkte till västra sidan med bara en och en halvtimme att fiska på. Här vände turen, jag tog tre öringar plus en tappad. Alla öringar blev returer för dom låg mellan 35 och 45 cm men otroligt blanka feta och fina. Nu är årets första öringar motionerade. Jag tog alla öringar på en variant på omöborste med grizzly hackel och rosa kropp som jag gjort.

Även om öringarna var små så känns det härligt att få landa årets först öringar med flugspö.

Vinden låg på 9-10 m/s syd sydväst och mulet men varmt +6 grader i luften.