Väderappar i all ära men har man verkligen nytta av dessa. Det är ett antal gånger ja så många att jag har tappat räkningen när dessa appar visar fel vind och väderförhållanden. Nu tittar jag själv ut dagen jag ska åka ut för att veta vilken vind det blir. Läste i någon blaska att träffsäkerheten ligger endast på 20% så med andra ord så kan man gissa sig till bättre resultat. Säkra kort för väder ett antal timmar är om man lyckas få kontakt med någon på flygtornet, där har man koll på vädret. Som tex måndag eftermiddag denna vecka så var Lasse K och jag ute för att fiska av oss lite på östra sidan. Första halvtimmen visade rätt enligt appen men sedan så blåste det upp så in i h#?!/*e att det gick inte att fiska längre. Nåja vi såg en massa småflundror i alla fall.

Så skit i dessa värdelösa apparna och titta ut genom fönstret i stället. En annan sak är att mina fiskebröder säger att sjön har normalt vattenstånd i sundet. Jag säger att så inte är fallet på östra sidan i alla fall. Fortfarande mycket lågt vatten (har bildbevis). Hur hänger detta ihop?

Skitfiske på er.