Jaha då var lördagens abborrfiske avklarad. Nja vet nog inte riktigt vad Ola och jag fiskade denna förmiddag för vi varken kände eller såg nått. Några metare hade fått fisk för bevisen låg kvar i form av blodfläckar på marken. Själv så flugfiskade jag först efter vitfisk med små nymfer men inget, bytte sedan till abborrflugor men inget och slutligen till gäddfluga i detta fallet Albyminken Grandis, men inget. Ola körde efter borrarna hela tiden men inget. En sak som slog mig var att vad behagligt och rogivande flugfisket är efter abborre. Man småpratar lite dricker en kaffekopp, gör några kast och sitter en stund och bara njuter, måste göra detta oftare känner jag. Jag måste även tillägga att jag fick en ny fiskekompis under dessa två dagar som Ola hälsade på. Hunden Astrid. Vilken härlig hund måste jag säga. Ja det var alles mina damer och herrar, vi hörs snart igen.