Ringde mina goda vänner Danne & Sebastian för att locka dem med på årets första fiskepass. Svaret blev ett rungande JAA och så träffades vi på fiskeplatsen kring tolvsnåret. Danne och jag hade siktet på årets första havsöring medan Sebbe hade riktat in sig på årets första gädda. Finns inte så mycket att berätta förutom Sebbes otroligt feta gädda på modiga 2,5-3,0kg som han lyckades kroka och landa ,som sedan fick simma vidare. För Danne och mig blev årets första fiskepass en fet NOLLA i loggboken. Vi varken kände eller såg något men det var väldigt skönt att få göra årets första fiskepass. Det lustiga är att när ungdomar är med mig och fiskar och dom får fisk så känner jag otrolig glädje över detta, precis som om det var jag som fick fisk, en härlig känsla. Ett stort grattis till Sebbe och hans första gädda för året. Tyvärr så har jag ingen bild på gäddan men en bild på Sebbe när han lurar i vassen.