I torsdags så träffade jag några bekanta från Skåne. Tanken var att vi skulle småträna lite för helgens Havsöringträff. Jag mötte upp Zlatko och Bengt vid deras stuga vid elvasnåret och sedan bar det iväg till västsidan av ön. Östra sidan var inte att tänka på med tanke på den kraftiga ostan som rådde. På eftermiddagen hade vi ett härligt fiske. Flera tappade öringar och några landade. Förvisso så valde dom större öringarna att kliva av men i alla fall. Alla vi tre fick fisk så det bådade gott för oss med tanke på den kommande tävlingen. Tack vare dessa tävlingar så har jag fått förmånen att lära känna Zlatko och Bengt och jag måste bara säga att trevligare fisketurer får man leta efter när man är ute med dessa goa gubbar. Tro det eller ej men här är det Zlatko som visar Bengt hans nyfångade fisk. Fisken ligger faktiskt i snusdosan, he,he. Hur det gick för oss på Havsöringträffen återkommer jag om senare för det är en HELT annan historia.