Fick igår kväll ett sms meddelande från Lasse (Läkar-Lasse) att han var kvar på ön och att vi kunde ta en tur under fredagen. Självklart så nappade jag på detta och sagt och gjort så träffades vi i dag på västra sidan. När vi väl kom till stranden vid tolvsnåret så såg jag att vattenståndet var otroligt lågt. Undrar fanken om det inte var det lägstanivå jag någonsin sett här på ön. Det intressanta är att nu kunde man verkligen se alla stenar djuphålor och revlar. Såg även varför vissa platser är bitplatser men jag såg även nya giftiga områden som jag lade på minnen men även fotade. Vi fiskade till skymningen och själv så kände jag inte ett pill men för Lasse så klev det på en redig fisk som tyvärr klippte linan för honom. Lustigt att när allt känns bra så händer det absolut ingenting. Havsöringfiske i ett nötskal. Nåja! Julöringen blir fetare och fetare men tiden börjar bli lite knapp.