Jaha, då var helgens havsöringträff avklarad. Totalt var vi 65 deltagare som försökte vinna den åtråvärda vandringspriset. Alexander vann för tredje året i rad och tog hem vandringspriset för all tid och evighet. Fantastiskt imponerande måste jag säga och definitivt inte någon slump. Bara att lyfta på hatten. Själv så bodde och fiskade jag med Bengt Svensson. Varken han eller jag varken kände eller såg någon sjöörret. Vi hade det mycket trivsamt i stugan på kvällakvisten. På fredagskvällen dök Niclas Solberg upp med nyknådade korvar från en av tävlingens sponsorer, Rosas Handel i Löttorp. Det finns korv och så finns det korv och sedan blir det ett gigantisk hopp och då har vi korv från Rosas Handel. Frugan hade beställt dessa. Fantastisk service måste jag säga. Det är alltid lika roligt att träffa alla dessa fantastiskt trevliga sportfiskare. Längtar redan till vårens Havsöring Cup..

Det gäller för Lasse Karlsson att mäta nogsamt.
Lars Börjesson ”rökte” goa korvar från Rosas Handel.
Min fiskebroder Bengt Svensson väntade på nyrökt korv ”det gjorde jag med”.
Jag tycker faktiskt om glögg sa Lasse Karlsson innan han började väga och mäta sjöörret..Stina slurkar redan på den goa glöggen i bakrunden..

Det kom upp endast fem godkända sjöörret men vilka fina bitar det var..

Andreas Johansson åkte med sin mobil på biltaket och den var fortfarande kvar. Det kan man kalla för tur i oturen. Andreas sa att det var tur att han inte fick någon femkilos sjöörret för nu hade jag fortfarande all tur kvar. Kanske ligger något i det..He,he

Du kan läsa mer om Havsöringträffen, vinnarna osv på min hemsida..