Dagen till ära så bestämde vi prova på ett helt nytt ställe i Kråkelund. Ryktet säger att på denna plats kan det vara rejäla ”Knakare” så självklart så måste vi ju prova platsen. Jakten på klubbårsbästa på ”knakare” var i gång på fullaste allvar. Väl framme så såg vi att här kommer vi att trivas. Dom mörka molnen sprack upp, svaga västvindar och dessutom så började solen skina på morgonkvisten. En fantastisk morgon. Men!!! I dom första hålen (av ca 300) så fick jag ett par småborrar men Niclas minsann han drog en strömming han. Det ni!! sedan inte ett liv, inte ett pill förrän vid dom två sista hålen där Niclas fick en 150 grammare och jag en 50 grammare. Klockan var nu tolv på dagen så vi bytte till en annan plats. Här dammade det på småborrar/”hannar” i stort sett varje hål vi borrade men ”knakarna” lyste med sin frånvaro denna dag. Vid ett tillfälle när Niclas fick ett telefonsamtal från Lasse så ställde han sig upp och pratade samtidigt som han pimplade lite lojt. Då minsann så nöp den ena borren efter den andra. Själv så hann jag t.o.m att blocka fram min kamera och fota detta skådespel. Jag ropade till Niclas att han ska be Lasse ringa mig oxå. Verkar vara något magiskt med Lasses samtal. Med summa sumarium så fick jag nog knappa trettiotalet småborrar medans Niclas banne mej fick nog över femtiotalet med en topp på ca 200gram, plus en strömming. Ja just det! Niclas hade faktiskt på en ”knakare” i skymninge, jag hörde när det sjöng till i linan plus svordomarna..Så visst fanken fanns dom där ”Knakarna”.

Niclas drar borrar på löpande band

I väntan på en ”Knakare”