11,30 landade jag på östra sidan. Växlande molnighet men en ostan som verkade vara en smula ökande. River fram matprylarna för tanken är den att maten skulle vara klar innan Läkar-Lasse dyker upp. Tycker det är väldans trivsamt att pula med maten under ett fiskepass. Redig mat så orkar man mer plus att man blir betydligt varmare i kroppen oxå. Som pricken över i:et så hade jag även egenknådad baguette med mig. Lasse landade precis när pytten var klar för att inmundigas. Fick förra året av Steve Almquist och Åsa Eininger i Ljusterö ett PicNic set. Ett underbart set som jag vill tacka och flagga lite extra för. Efter att vi smörjt kråset så fiskade vi av ca en timmes tid utan att känna något. Kallt som fanken i vattnet (ca 2 grader) och med en ökande ostanvind så bestämde vi att testa västra sidan en stund. Väl på plats där så tog det inte en lång stund när Lasse motionerade en retur. Halvtimman senare så motionerade även jag en retur men sedan blev det dött lopp. Båda fiskarna ”klev” på när solen lyckades kika fram en kort stund. En härlig lördag.

Så gott som alla köksprylar…

PicNic-set som vi fick av Steve och Åsa i Ljusterö..Ni skämmer bort oss..