Vaknade en smula sent. Planen idag var att jag skulle ut och testa den nya flugan vid tre snåret på morgonkvisten. Vaknade 03,30 och tänkte strunta i fisketuren men när jag såg grannens flagga svaja lite lojt i vinden så hoppade jag upp ur sängen. Tog aldrig på mig vadarna utan bara stövlar. Gjorde tre snabba stopp men kände inget. Flugan fungerade utmärk med lagom sjunkhastighet samt att vid snabb hemtagning så bröt den aldrig ytan. Kommer trots allt att göra en liten förändring. Jag kommer att lägga till lite mer hår eller hackel vid huvudet. Häftigt när man åker tidigt som denna morgon så såg jag sex hägrar, svanar, harar, rådjur. En bock som blev mäkta sur på mig antagligen för att jag klampade in på hans revir. En regelrätt utskällning fick jag av denna granna råbock. Träffade även en annan morgonpigg sportfiskare som jag hade en trevlig pratstund med. Härlig morgon.

Någon har haft frukost.

Kanske ett bastubad på morgonkvisten.
Den nya fungerade över förväntan bra.