Har inte haft en enda möjlighet att åka ut på en fisketur under en hel månad. Ja! nu tar jag i lite, visst har jag kunnat men det har hänt trista saker i vår familj så jag har helt enkelt inte kunnat mentalt/familjeskäl att åka ut på en fisketur. Personligen så vill jag vara mentalt stabil för att få ut den rätta känslan när jag traskar ute i naturen men givetvis är naturen härligt helande för skälen även när man inte mår bra, ingen tu om den saken. Dock är inte det trista helt avklarat för min/vår del ännu men snart så är jag/vi på banan igen skulle jag tro. Idag så kände jag att jag bara måste åka ut en stund. Klockan visade 18,15 när jag satte mig i bilen. Strålande solsken hemma och mycket varmt när jag rattade bilen mot östra sidan av ön. Öland kan verkligen vara kontrasternas ö och så även denna kväll. När jag närmade mig östra sidan så körde jag rakt in i värsta tjockan. Klockan 20,00 så blev det plötsligt kristallklart igen men helt klart så behövde själen min verkligen denna fisketur. Fiskade totalt i två timmar, bra rullning i vattnet men varken såg eller kände något denna kväll. Måste säga att det fortfarande är mycket varmt i vattnet.

Tjocka vid sjön kl 18,30

Kristallklart vid 20,00