Jag blir så förbenat trött på mig själv när jag åker på en fisketur eller vad det månne vara. När man väl åkt ett antal mil och börjar packa upp så visst fanken så har man alltid glömt något hemma och som man dessutom behöver extra mycket just nu i denna stund. Känns det igen? Sedan i våras har jag sakta men säkert snickrat ihop en egen Base Camp som jag alltid har med i bilen när jag åker på en tur, kort eller lång det spelar ingen roll. Setet som jag snickrat ihop så här långt består av tre ryggsäckar som ska säkerställa att jag har med mig det jag behöver oavsett vad jag ska göra såsom fiska, leta svamp, vaska guld, fotografera eller helt enkelt bara irra runt när ölandsfåken plötsligt slår till. Väldigt skönt faktiskt att bara rycka med ryggsäckarna och veta att jag kommer att klara mig bra därute. Behöver inte fundera på om jag har med mig det jag behöver eller inte. I sanningens namn så är inte min Base Camp 100% ännu men väl upp till 80% är den i alla fall.

Basen i min Base Camp är den gröna ryggsäcken ( 65l). Den borde vara en smula större men jag klarar mig hyggligt med den trots allt, det gäller ju att packa smart. Jag ska försöka beskriva vad jag har med mig, varför jag har det och vad som fortfarande kanske saknas i ryggsäckarna. Kommer även att lägga in en liten filmsnutt om detta.

Välkomna att se in i min Base Camp mina damer och herrar.

/ Seppo

Min Base Camp utspridd på bordet.