Tänkte inte alls på att det var fullmåne idag. Fick några timmar ledigt på eftermiddagen så efter jag tittat i appen och såg att det var svaga ostliga vindar så åkte jag ut några timmar. Klockan var väl vid ettsnåret när jag var på plats på östra sidan av ön. Fiskade väl en halvtimme på nya sträckan jag spanat ut så stramade det till i linan och en fin sjöörret kliver av samtidigt som den gör en fin volt i luften. Lite svavelos kommer ut ur min mun men fortsätter fiska vidare. Efter ca 20 minuter kliver nästa på och den landas, en fin fisk på modiga 55cm. Nu kändes det bra igen fiskar kanske en halvtimme till när tredje fisk kliver på men är lika snabb att kliva av som den första.Jag är nöjd och åker hem. Nu på kvällen så ser jag att det är fullmåne. Vilken tur att jag inte tänkte på det för då hade jag inte åkt ut på en tur. faktum är att jag brukar alltid ha dåligt fiske under denna period. Dagen fluga var min Omögrizzly i krokstorlek 8.