Har rekat fiskeplatser denna helg. Måste planera lite för 21-22 april för då är det havsöringcup här på ön. Jag måste säga att fisket börjar verkligen likna något. Alla ställen jag var på fanns det fisk. Inte stora men mycket hoppvilliga. En rolig episod hade jag igår kväll när vinden la av och det blev bleke. Tänkte för mig själv att nu är det bara att lägga av och åka hem. Just när jag skulla packa ihop så såg jag i ögonvrån en ryggfena som visade sig nära land. Tänkte att det är nog en Id men jag gör ett sista kast i alla fall. Några snabba drag med flugan och pang där satt. Inte öring vilket jag trodde men en regnbåge på kilot. Regnbågen är verkligen en fighter på fluga. Fet som en gris var den.

Fisket kommer nog att bli otroligt bra till Havsörincup. Vill du veta mer om denna tävling gå in på www.havsoringcup.se Hoppas vi ses på lördag.