Måste bara flagga för denna klubb som har tagit ett så fint initiativ.

Ölands trolling och sportfiskeklubb i samarbete med Håll Sverige Rent och Borgholms kommun/Borgholm Energi bjuder härmed in till en möjlighet att göra en insats för vår kustmiljö.

Den 5:e maj kl. 10.00–14.00 behöver vi er hjälp med att rensa kustremsan från Stora rör till Norra udden och vidare till Böda Hamn från sådant som inte hör hemma längs stranden. Skräpet ska sorteras i säckar i kategorierna brännbart, glas och metall. Vi ordnar med de praktiska detaljerna.

Är ni/du en förening, klubb, skolklass eller privatperson som tycker att detta låter intressant? Tveka inte utan besök OTSK.se och lämna en intresseanmälan under kontakt. Skriv gärna vilken sträcka av kusten ni vill ta er an.
Med miljövänliga hälsningar!
Styrelsen ÖTSK