Tog en kvällstripp med Harald T. Vi hade även med oss metegrejer för flundra. Vi var väl ute på plats vid 17-tiden och la ut bottenmete för flundra med tanken att börja fiska efter öring vi 19-tiden eller senare. Efter några timmar så bytte vi plats, la ut bottenmetet och Harald bestämde sig för att spinnfiska efter öring. Själv så riggade jag mitt flugspö. Efter ca en halvtimme hör jag ett vrål från Harald och ser att han har på en gädda av den större kalibern, och då menar jag verkligen av den större kalibern. Fem sekunder senare så snipp, snapp så var sagan slut linan gick av och Harald ett drag mindre i asken. Så kan det gå. Det var även en fiskare som rodde drag utanför oss, det är sällan man ser detta nu för tiden. Ja det var väl det som hände denna kväll så nu blir det nya friska tag.