Efter att jag har fått spytt galla en hel del på tjuvfisket här på Öland är det på tiden att börja skriva om roligare saker. Fick ett meddelande i skrivande stund att mina goda vänner Danne och Sebbe var ute och skulle försöka motionera ölandsöringar. Själv så sitter jag på jobbet så jag har all möjlighet att skriva in händelserapport direkt när min telefon piper till. Nu blir det spännande om jag får några meddelanden.

12,45 1:a rapporten att en Ölandsöring motionerad, förvisso en 45:a =(värde 900kr) som givetvis fick gå på retur men gav i alla fall en trevlig fight.

14,45 2:a rapporten som tyvärr meddelar att snöovädret sätter stopp för fiskandet och att Danne och Sebbe måste åka hem.
Spännande detta att få skriva in rapport när mina vänner är ute på fisketur. Synd att vädrets makter satte stopp denna gång men jag hoppas att det blir fler tillfällen till detta. Undrar om vintern kliver in på fullaste allvar eller om det bara är lite försmak. Vi får väl se.

Skitfiske på er

Foto: Dan Möller