19,00 I går kväll klockan 19,00 landade Lasse K och Johan A utanför mitt hus sedan fortsatte färden till Michaels hus. När väl alla satt i Lasses bil så styrde vi kosan mot Kleva och Resmobäcken. Denna kväll skulle vi markera upp var vi ska sätta lekgruset . Lasse blev lite imponerad av Michaels och min klädsel. Michael i lågskor och jag själv i shorts. Nåja, första anhalten var Resmobäcken där vi kollade om det fortfarande rann vatten och det gjorde det till allas glädje. Sedan styrde vi kosan mot Klevabäcken. Fantastiskt hur allt kan växa igen. I våras när vi var och tittade så var det inga problem att knalla runt bäcken men nu! Ja det var inte undra på att Lasse imponerades av vår klädsel. Vi markerade upp ett tiotal platser och vid ett tillfälle så stod Johan i bäcken och nämnde för oss att det var ganska så dyigt så hoppas att jag inte sjunker ner helt. – Innan du sjunker kasta in yxan ropade Lasse. När skymningen föll så började det vaka lite här och där till allas glädje, en helt fantastisk känsla. Vid halv tiotiden var det dags att tänka på refrängen men en liten stund vid den härliga solnedgången kunde man ju inte missa. Ja i sanningens namn så tittade jag själv inte så mycket på solnedgång utan mer på om jag kunde se ett vak. Vad dom andra tittade på det vet jag inte men jag anar. Nu gäller det att få i 10 kubik lekgrus i bäcken, men det är en helt annan historia.

Vill du läsa mer om detta projekt kan du gå in på www.otsk.se