Det troliga är att jag aldrig kommer att hamna i någon form av Hall of Fame i mitt liv men då tänkte jag att jag gör en egen sådan. I mitt fall så har jag en när det gäller flugmönster jag själv komponerat. Inte bara för att flugan skulle kunna vara världens bästa utan för att den kan vara förknippad med ett speciellt minne/historia men givetvis även om den fiskar bättre än mina andra flugor eller för att jag fått en stor fisk på den. Just nu har jag Albyminken, Omögrizzly och nu den senaste som du ser på bild. Denna fluga har en mycket speciell historia men den är även lite speciell när man fiskar den. Havsöringen hugger den stenhårt. Du känner verkligen när den kliver på, bara att hålla i flugspöt och grövre tafs som gäller. Häftigt värre kan jag utlova. Historien kring flugan går även inte av för hackor det är ett som är säkert. Den historien kommer jag att berätta vid ett senare tillfälle och väl värd att vänta kan jag utlova. Jag fiskar denna fluga i storlekarna 4, 6 och 8.