Skriver 20/12-15 i fiskedagboken. Träffade Harald kl 13,00 på parkeringen vid Ispe Udde. Det var länge sedan jag fiskade här eftersom jag har lite förkärlek till östra sidan av ön men när Harald flaggade att han skulle hit så passade jag på att fiska eftermiddagen med honom. Det var länge sedan vi träffades så varför inte ett fiskepass tillsammans. Syd,sydväst låg på utav bara helsefyr men varmt i luften för årstiden. Mulet samt ca 10 grader och även varmt i vattnet 7,7 grader. Vi började fiska av och första timmen hände i stort sett inget. Bra färg på vattnet tyckte jag men av egen erfarenhet så brukar skymningstiden fungera bäst för mig. Började fiska knädjupt och 14,20 nöp det till i flugan, med bra drag i fisken och tre regelrätta luftvolter så lyckades jag håva sjöörreten. Blank och fin och på pricken 50cm så bestämde jag att den får följa med hem och bli rökt i min gamla ABU-rök. Passar perfekt i röken när man delar fisken. Fyrtio minuter senare så nöp det till igen men den ”klev” av som Andreas brukar säga. Vi fiskade till mörkrets inbrott men kände inget mer. Harald hade inga dragningar den här kvällen men det var otroligt roligt att träffa Harald igen. Mången goa skratt blev det under denna fiskepass och kanske årets sista.

Hade även håv med denna gång..

På pricken 50cm..

Stilstudie på Harald..
Rökt sjöörret på kvällskvisten..