Sitter och tittar på snöfallet utanför. Det har varit en otroligt mild och regnfattig december. När jag tittar på väderappen så verkar det som att snöfallet kommer att övergå till regn efter lunchtid. Kraftiga sydostvindar som kommer att vrida mot svag sydväst, väst. Får nog bli en liten tur i eftermiddag och hoppas att snöfallet fortsätter. Brukar vara givande..

Bestämde mig för att åka ut lite tidigare med tanke på regnrisk så jag var på plats kvart över tolv. Såg en lite öring strandnära i viken. Väldigt högt vatten i sundet måste jag säga. Började fiska av och lite knepigt var det med kraftiga vindkast och klass femspö. Lite trixande men det gick i alla fall eller snarare så var jag tvungen för det var enda spöt jag hade med mig. Halvtimman senare så nöp en ganska så fin öring på flugan och det var precis när det började snöa rediga flingor. Tappade denna fisk efter några rusningar men den såg blank och fin ut. Givetvis så gick snöandet över till regn. Fiskade av en timme till men kände inget mer och hyfsat blöt så jag åkte hem. Detta var årets sista fiskepass för min del.

Härligt med lite snö i luften.

Denna fluga föll sjöörreten i smaken denna eftermiddag.