Matlagning börjar bli ett måste när jag är ute på en fisketur. Oftast under en dagstur så behöver kroppen vila samt ny energi. Förr så slängde jag i mig ett par brödbitar med lite ost eller korv på men nuförtiden så lagar jag mat när jag är ute. Jag tycker det är fantastiskt roligt samt att maten smakar obegripligt gott ute. Idag var jag ute en kort stund för att testa lite flugor men tog mig även tid att pula ihop lite tortillas på plats. Optimalt är ju när jag har egenknådad tortillas bröd men idag fick det bli köpt bröd. Oftast har jag med bröd som jag knådat själv. Jag förbereder allt kvällen före i småburkar och sen är det bara att ta fram vid baslägret under fisketuren. Bra va? Idag kunde ju tyvärr inte min gode vän Sten Forsberg följa med så då blev det en hel del tortillas till mig själv.. Nästa gång Sten!!!

Härligt att småpula med maten ute i naturen..

Nu börjar färsen bli färdig..

Passar på att värma brödet över färsen..

Färdigt och smakar supergott ute i friska luften..