Efter punkter som verksamhetsberättelser, revisionsberättelser, fiskevårdsarbeten så kom vi slutligen fram till dom riktigt roliga punkterna på årsmötet. Här diskuterades kustfiskedag för medlemmar och blivande medlemmar som troligen kommer att ske under november, havsöringträff 2016, after grus, eventuellt en gäddfiskedag och metar dag samt en massa andra trevligheter. Ja som du antagligen redan vet så har klubben en innebördens tävlan för medlemmar gällande tyngsta Abborren, havsöringen, regnbågen, näbbgäddan, laxen samt längsta gäddan under 2015. Under fliken Om Klubben kan du läsa om några dagar vilka vinnarna var för 2015. Spännande tävling detta. Årsmötesprotokoll för 2015 kommer du oxå att hitta om några dagar under samma flik.

”OBS” Du hittar Ölands Trolling & Sportfiskeklubb ”OTSK” på www.otsk.se