Läkar-Lasse och jag gjorde ett par träningsrundor för den stundande HavsörinCup. Vi fiska de både östra och västra sidan denna helg. En härlig helg med perfekta vindar i mitt tycke och visst blev helgen magnifik med facit i hand. Totalt motionerade vi sju stycken sjöörret med en topp på modiga 3,5 kg. Ja eller rättare sagt så var det Lasse som motionerade och jag fick springa till bilen efter kameran. Det är så typiskt när man lämnar kameran i bilen så händer det saker. Jag står och fiskar i lugnans ro när jag hör fågelkvitter, jag vänder mig om men ser ingen fågel. Efter ett antal nackvridningar och fågelkvittrande så ser jag Lasse med ett kraftigt böjt spö och en vilt hoppande sjöörret. Det var Lasse som visslade hela tiden och inte en fågel. Jag springer till honom och förbannar mig själv att jag inte har min kamera med mig i denna spännande stund innan Lasse lyckas landa denna fina sjöörret som dessutom var fenklippt. Händer inte ofta här på södra delen av ön. Ett stort grattis till Lasse.

Hoppas vis syns till helgen den 9-10 April

Lasses fina 3,5:a