Då var Ölands havsöringträff avklarad för denna gång. Verkar ha varit väldigt svårfiskat denna gång. Nu har jag inte pratat med tävlingsledningen men det verkar ha krokats en hel del besor mindre fisk och givetvis tappad större fisk som sig bör. Det var 33 tappra startande som tog sig ann vädrets makter. Regnet uteblev på lördagen men natten till söndagen drog det över en nordvästan med kulingvarning. Norvästan har aldrig varit bra här på ön. Inte för mig alla fall. Två förhållanden som inte fungerar för mig är en nordvästanvind och fullmåne. Då brukar jag binda flugor och småpula med mina fiskeprylar.

Givetvis så vaskades det fram en en vinnare även denna gång så ett stort, stort grattis till Felipe Galeano som lyckades landa en havsöring på 54,5cm och med en vikt på 1991g. Lagsegern gick till Team Alvedsjö bodar. Du kan läsa mer på www.havsoringoland.se . Nu blir det till att ladda för vårens havsoringcup.

Skitfiske önskas eder mina damer och herrar.

/ Seppo

Givetvis mycket glad vinnare Felipe Galeano som nu får hänga upp det fina vandringspriset på väggen i ett helt år. Härligt! Foto: www.havsoringoland.se