Skriver -9 grader i dagboken. En bra dag att få lite ordning bland mina meteprylar. Eftersom flugfisket är prioritet ETT så faller de andra fiskeprylarna gärna lite i glömska. Såg röran och nu ska jag göra slag i saken och få lite ordning på dessa. Hittade i en affär här i Kalmar en metenecessär till ett bra pris och som passar utmärkt till meteprylar, dvs flundretackel etc. Jag ska ta mig tusan köpa ett till som jag kan ha mina fluglinor i. Ska förresten testa skjutlinor som jag har beställt. Återkommer om detta.

Passa på och fixa era prylar nu när det är lite svårfiskat vädermässigt, ett hett tips i dessa galna tider. Jag hoppas och önskar att du har klarat dig bra såhär långt.

/ Seppo

Det är galet vilken röra man kan ha ibland på fiskeprylarna.
Hittade denna tackelnecessär för en billig peng i en butik här i Kalmar.
Såja! Då var allt sorterat och klart. Har även sparat en gammal necessär för bla sänken.