Adrian överraskade mig med en födelsdags present (60år)gällande en trollingtur på Vättern. Givetvis så blev jag överlycklig över detta. Trollingfiske på Vättern vem hade kunnat tippa det? Senast jag fiskade på Vättern var väl typ för 30-35 år sedan, ja du söte! Adrian hade bokat upp oss hos en Guide som heter Rade och hans båt Rio 700 Cabin Fish med en inombordsmotor Yanmar turbodisel på härliga 200hk plus massor av fiskeutrustning.. Båten tar sig fram på över 22knop om så behövs. Inombordsmotorn avger värme i hytten så även om det är kallt så inga problem här. Båten är mycket stabil med ett stort akterdäck och om vädret är superfint så kan man ligga och sola på taket. Skulle tro det gäller om hustrun, flickvännen, sambon är med förstås, he, he! Vem fanken har tid att sola när det nalkas lax, röding etc?

Båtens längd är 7,3 m och tar upp till 8 personer (4;a är lagom) och givetvis var båten utrustad med den senaste marinteknologin från Garmin, Panoptics, Radar, Autopilot, VHF, Fish Hawk och elektriska djupriggar från Cannon samt WiFi givetvis. Men det viktigaste av allt mina damer och herrar så var det givetvis vår Guide Rade Brodic. Finns ingen utrustning i världen som kan slå en bra guide. En supertrevlig och mycket kunnig guide som verkligen kan detta med trollingfiske och ja fiske i övrigt. Jag rekommenderar å det varmaste att du går in på Rade`s hemsida www.trolling.se och botanisera.

Kommer vi att boka en ny tur med Rade, Ja absolut, utan tvekan!

Vi skonade ut från Ödeshög och här kommer en liten film från Adrians och min trollingtur på Vättern med Rade Brodic. Håll till godo mina damer och herrar.

Ett stort, stort TACK till dig Adrian!

/ Seppo