Söndag morgon klockan 6 och Niclas plockar upp mig. Känner mig ovanligt seg och givetvis gör man ju detta när det är första dagen på sommartid. Klockan är ju bara fem säger kroppen. Nåja här ska ju fiskas abborre i Kråkelund och bra väder verkar det ju bli. Väl på plats vid åttasnåret så känner vi båda att det här är nog dagen D. Det är ju sällan att man kan pimpla så sent som sista mars när det gäller våra breddgrader, vilket i sin tur innebär att det borde vara en hel del romstinna honor inne. Isen var hel 40cm tjock så visst, all ära åt LCHF och allt vad dessa smal dieter heter men så tror jag inte att dessa slår en hel dags borrande i 40cm is. Vi tappade nog 4kg i vikt tillsammans Niclas o jag denna dag. För att göra en lång historia kort så besannades våra aningar denna underbara soliga dag. Totalt fick vi nog 12-13kg abborre per man men vi tog hem endast matabborrar kring 350-600g. Niclas tog hem 3,7kg och jag tog hem 4,4kg resten fick växa sig större.

Sammanfattningsvis så en underbar söndag, fantastiskt fiske med en största abborre på 600g som Nicklas fick. Vi kände även riktigt stora abborrar denna dag men lyckades inte få upp dom hela vägen.